Sjekk om du kvalifiserer for SkatteFUNN

Søk

TilbakeTilbake
Sent ute med årets SkatteFUNN-søknad? Vi i Esacon kan bistå din bedrift med å søke SkatteFUNN før fristen 1. september.

Vi har lang erfaring, høy kompetanse, og kapasitet til å bistå nye kunder i august. Ta kontakt med oss for en prat og et uforpliktende tilbud på arbeidet.

Søknaden bør sendes inn før 1. september

SkatteFUNN-søknader behandles fortløpende, og det er mulig å sende inn søknad når som helst på året.

Sender du inn en søknad etter 1. september er du ikke garantert at Forskningsrådet rekker å behandle den i inneværende år. Dersom søknaden din ikke blir behandlet innen 31.12.2022, vil prosjektkostnadene for året 2022 ikke tas med i en eventuell godkjenning.

Søker du derimot før 1. september er du garantert behandling før nyttår, og prosjektkostnadene fra og med januar 2022 vil dekkes av en eventuell godkjenning.


La Esacon gjøre jobben

Esacon har gjennom 11 år i bransjen fått godkjent over 2200 søknader for våre kunder. Våre dyktige prosjektledere bistår din bedrift med å raskt identifisere aktuelle prosjekter, og bistår gjennom alle ledd i søknadsprosessen – fra å strukturere prosjektet, gjennom saksbehandling og rapportering, til støtten er utbetalt.

Ved å velge oss som leverandør vil dere få en søknad av høy kvalitet og spare tid. Med en fast kontaktperson kan dere alltid få svar på det dere lurer på. Vi kjenner regelverket, og sørger for at alle frister overholdes.

Mer informasjon om hvordan vi jobber finner du her.

Vi opplever stor etterspørsel i august fra nye kunder som ønsker en søknad før 1. september. For å opprettholde høy kvalitet i hver leveranse hender det at vi må si nei til nye kunder. For at vi skal kunne hjelpe dere med en SkatteFUNN-søknad før fristen oppfordrer vi derfor til å ta kontakt med oss så tidlig som mulig i august.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

                 
Siste innlegg

Når sommeren nærmer seg er det høysesong for SkatteFUNN-søknader. Vår erfaring er at mange av de...

Mange satser på andre støtteordninger enn SkatteFUNN når de skal realisere prosjektet sitt....

Vi kan fordi vi har en sterk økonomi, en høyt utdannet befolkning og ligger langt fremme på...